Boka-tidigt-rabatt!

Om du bokar in ett sångframträdande av mig, kan vara dop, bröllop, företagsfest eller annat, får du just nu 10% rabatt.

Detta gäller bokningar gjorda senast 31/12-13 och för framträdanden under 2014!

Observera att rabatten inte gäller eventuella kostnader för resa och logi!

Ange rabattkoden ”earlybird2014” när du bokar för att få rabatten!

Skynda att boka!

Smakprov!

Här kommmer ett smakprov på min skiva! Skickar ut den med en tanke till alla stackars pendlare som drabbas av alla förseningar! Lyssna med ett kilo glimt i ögat! Jag skrev den när jag än en gång stod på perrongen och väntade på ett tåg som aldrig kom. Tre år som pendlare får räcka!

Här kommer Pendlarens mardröm!

Personlig twist!

Fick ett uppdrag häromdan. En blivande brud hade skrivit om en sångtext som hon ville få inspelad så hon kunde spela upp den för sin make på bröllopet. Hon ansåg att hennes egen sångröst inte riktigt räckte till. Texten var jättefin och den kändes väldigt personlig! Jag åtog mig uppdraget och gjorde en enkel inspelning och det uppskattades jättemycket!

Det är ju en väldigt fin sak tycker jag! Att skriva en text till sin älskade! Vissa kanske vill köra talvarianten men det får ju en extra dimension när det är musiksatt!

Kanske något för just Dig om du går i giftastankar?

Julerbjudande 2012

Har du julklappsångest?

Vad ger man till den som har allt?

Ett par hörlurar?

Nej! Årets julklapp är ett presentkort på sånglektioner hos Camilla Bergman Widell!

Just nu kan du köpa ett presentkort som berättigar till fyra sånglektioner à 30 minuter för bara 1200 kr (ord. pris 1500 kr).

Lektionerna ges i centrala Björklinge, nära busshållsplats med goda förbindelser till Uppsala.

Ange jul2012 vid bokning. Priset gäller presentkort köpta fram till o med 24/12 2012. Presentkortet måste utnyttjas senast 30/4 2013.

Boka via mail camilla[@]cbwmusic.se julerbjudande

Skiva på G!

Har fått slutmixar på mina låtar nu och snart kommer det väl förhoppningsvis bli en skiva av alltihop! Håll utkik här på sidan för bästa sätt att lägga vantarna på ett exemplar! Det är enbart egenkomponerat material framfört av ytterst kompetenta musiker som det varit riktigt roligt att jobba med.

Snart så!

Text

Så där. Nu har jag fyllt på vissa länkar med lite text! Layouten är inte färdig för den har jag ingen koll på hur man får till. Vet vad jag vill men inte hur jag gör det! (Tycker ärligt talat att jag är rätt duktig som lyckas uppdatera sidorna öht! Hoppas min make är stolt över mig! ;) )

Ha en bra dag!

Musik

Nu händer det prylar! Hemsidan har uppdaterats med ett par låtar och min skiva håller på att spelas in AS WE SPEAK! Väldigt trevligt! Givetvis kommer jag berätta här när den är färdig!

Hemsidan är inte riktigt klar så jag vill inte outa adressen för mycket. Trots det har jag redan fått sångförfrågningar på mailadressen som enbart finns här! Mycket spännande!

Kärlek och musik åt folket!

/Cam